SUSHI BROTHERS RAALTE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 112 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Brothers Raalte. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 22:29 Super!
5 mei 2024 om 22:02 Smaak van de sushi is vers en uniek. Bezorgd binnen 35 min, complimenten brothers!
28 apr 2024 om 20:32 Niet mega vers, viel uit elkaar en plakte aan de doos
22 apr 2024 om 12:04 Eten was goed alleen niet gebeld dat jullie onderweg waren en 20 minuten te laat
15 apr 2024 om 7:04 Sushi is van heel goede kwaliteit. Ik had voor afhalen gekozen. Thuisbezorgd gaf aan dat ik een uur moest wachten. Ik kwam op het aangegeven tijdstip binnen. Medewerker zei dat het nog 5-10 min kon duren. Dit werd uiteindelijk 20 min.
13 apr 2024 om 21:37 Heerlijk, erg vers.
30 mrt 2024 om 20:05 Nadat we besteld hadden werd het heel snel geleverd. Vriendelijke bezorger en alles zag er netjes en perfect uit.
30 mrt 2024 om 20:01 Het was erg lekker!
28 mrt 2024 om 20:17 Geweldig zo goed eten suzie
17 mrt 2024 om 20:32 Bezorgtijd extreem lang! Eindelijk bezorgd, was alles koud. Sushi lag door elkaar in de doos. Direct gebeld en bijgerechten opnieuw bezorgd dus goed geregeld. Na 45 min kwam het pas en zaten er verkeerde bijgerechten in.
16 mrt 2024 om 19:46 Bezorgtijd duurde wat langer dan aangekondigd. Maar netjes gebeld hierover. Sushi was weer heeerlijk! Dus zeker een aanrader!!
16 mrt 2024 om 8:40 We hebben heerlijk gegeten.